Vil du være mentor eller mentee?

Bliv mentor eller mentee i FADLs Mentorordning på Aarhus Universitet! På Aarhus Universitet har du mulighed for at melde dig til Mentorordningen. Ønsker du at blive en del af mentorordningen på AU kan du skrive dig op på mentormedicin@gmail.com.
Som mentee kan du altid melde dig til, uanset hvad du bakser med. Om du er ensom eller har det svært, er socialt anlagt eller blot gerne vil have noget faglig sparring om klinik, studiejob m.m. Så er Mentorordningen noget for dig!
FADL sørger for at rekruttere såvel mentorer og mentees og matcher jer indledningsvist. Efter undervisningen går mentee-møderne i gang. Der afholdes typisk 3-4 mentor-mentee møder i løbet af et semester. Det varer generelt 1-1½ time pr. gang.

For mentorer tilknyttet ordningen ved Aarhus Universitet

At blive mentor kræver et gennemført mentoruddannelseskursus, som vi udbyder en gang pr. semester. Uddannelsen er obligatorisk og todelt.

  • Første del af uddannelsen består af en undervisningsaften. Her introduceres mentoring som begreb og tilgang, der laves nogle øvelser og er plads til spørgsmål og diskussion.
  • Anden del af uddannelsen er en obligatorisk midtvejsworkshop for de nye mentorer, hvor opfriskning, øvelser og sparring står i centrum.
  • Derudover afholdes der frivillige sparringscaféer for mentorerne samt et frivilligt, afsluttende sociale arrangement for både mentorer og mentees.
  • Som mentor får du efter undervisningen adgang til et Google-drev med masser af dagsordener, øvelser, værktøjer mv., du kan bruge i forbindelse med mentee-møder samt adgang
    til en lukket facebookgruppe for aktive mentorer i ordningen.

OBS: Mentoring er ulønnet, men du modtager efter afslutning af et forløb et mentordiplom.

Vi håber, du har interesse i at blive enten mentor eller mentee. Hvis du vil ansøge eller vide mere om ordningen, kan du kontakte os på mentormedicin@gmail.com for AU.

Vi glæder os til at høre fra jer!