Lokale fordele København2020-11-23T10:51:37+01:00

Medlemsfordele i København

Stetoskop.dk

10% rabat på alle varer, så du kan få Littmann og andre mærkevarer og komplet udstyr til rabatpris. For at opnå rabatten, find rabatkoden på mit.fadl under medlemsfordele.

Academic Books

Academic Books, FADLs forlag og FADL tilbyder i samarbejde “Månedens bog” som er en udvalgt bog med ekstra stor rabat.

I marts er månedens bog Anæstesi bogen, 5. udgave.
Normalpris 450,- sælges med medlemsrabat i marts 2022 for kr. 325,-

Academic Books samarbejder med FADL og giver alle medlemmer af FADL rabat på månedens bog fra FADLs forlag! For at få rabatten skal du logge ind på mitFADL og finde rabatkoden, som du kan bruge på månedens bog, du kan se og købe her: academicbooks.dk/fadl.

Rabatten trækkes fra bogens studiepris, og tilbuddet gælder på academicbooks.dk samt i Academic Books på Nørre Campus og SDU.

Academic Books er din nonprofit studieboghandel. Her finder du alt, hvad du skal bruge på dit studie, lige fra bøger til kitler og klinikudstyr – selvfølgelig til studiepris.

Medicinershoppen

Medicinershoppen sælger medicinsk udstyr til studievenlige priser, skabt af studerende for studerende. Til medlemmer af FADL kan vi tilbyde 10% på alt på Medicinershoppen. Log ind på mit.FADL.dk og find rabatkoden.

GoBoat

15% rabat på udlejning af både mandag til torsdag. Koden finder du på mit.fadl.dk. Husk at medbringe gyldigt medlemsklistermærke ved ankomst til GoBoat.

Menupay

Du får gode oplevelser og besparelser på mere end 650 restauranter, caféer og barer over hele landet gennem MENUPAY. Du får op til 30% rabat på hele regningen på alt fra gourmet og sushi til cocktails og chokolade. Find anvisninger på mit.fadl.dk

Go to Top