Tilmeldingsprocedure

Tilmeldingen til vores kurser i efterårssemestret starter første uge i september, og i forårssemestret første uge i februar. Følg med her på hjemmesiden og på FADLs Facebook-sider for kursusnyheder.

Sådan tilmelder du dig kurser

Du tilmelder dig kurser på din personlige kursusside via mitFADL. Dit brugernavn er dit CPR-nummer og første gang du logger ind, er dit password de 6 første cifre i dit CPR-nummer. Du vil herefter blive bedt om at ændre dit password og opdatere dine personlige oplysninger. Her er det især vigtigt, at du opdaterer dit semestertrin samt din emailadresse. Er dette ikke opdateret kan du ikke prioriteres ved kursustilmelding, og du får ikke de nødvendige informationer om kurserne.

Når kurset er fyldt op, er det ikke længere muligt at se det inde på mitFADL. 

Kursustilmelding: mitFADL

Ved problemer eller spørgsmål kan du kontakte kursuskoordinatoren via kursus@fadl.dk

Tilmelding og fordeling af pladser

 • Du kan tilmelde dig op til 5 kurser, men du kan i første omgang kun blive tildelt 2 kurser.
 • I tilfælde af, at kurserne ikke er fyldt op, er der ikke nogen begrænsning på antallet af kurser, man kan tage pr. semester.
 • Skulle du være uheldig at have ønsket et kursus to semestre uden at blive trukket ud, tildeles du automatisk plads på dette kursus ved tilmelding tredje gang.
 • Du kan kun tage samme kursustype én gang, dvs. du kan kun tage fx EKG Basis én gang gennem din studietid.
 • Der er ikke forskel på kurser, der hedder det samme, men har forskellige nummereringer eller datoer.
 • Du behøves ikke have gennemført et basiskursus for at tage et udvidet kursus. Vi anbefaler dog, at man har taget basiskurset eller på anden vis har opnået tilsvarende erfaring før man tager et udvidet kursus.
 • Du får kun en mail, hvis du har fået en plads eller en kommet på venteliste. Hvis du ikke har fået en mail, har du ikke fået en plads på kurset.
 • Du skal huske at sikre dig, i hvilken by kurset bliver afholdt – Aarhus eller Aalborg
 • Husk at tjekke dit spamfilter, da mails fra FADL kan risikere at ende her.
 • Husk at sikre dig, at din mail er korrekt angivet på mitFADL
 • Du kan få fortrinsret ved vikariat – se nedenfor

Fortrinsret ved vikariat

Har du fået et bekræftet vikariat, giver dette dig fortrinsret til de kurser, der har et klinisk fokus. Du kan få fortrinsret til højest to kurser. Ønsker du at gøre brug af fortrinsretten, skal du angive dette i kommentarfeltet ved tilmeldingen samt sende dokumentation for vikariatet inden kursustilmeldingen lukker til kursus@fadl.dk.

Afbud

For at framelde dig et kursus skal du skrive en mail til kursuskoordinatoren på kursus@fadl.dk senest 3 dage før kurset starter. Dette er af hensyn til dine medstuderende, som står på venteliste, så kursuspladsen ikke går til spilde! Framelder du dig senere end 3 dage før, mister du muligheden for at tage kurset på et senere tidspunkt.