Udvalg

Vi har brug for flere medlemmer i vores lokale udvalg. Det er en god måde at lære nye mennesker at kende på studiet, og man får god erfaring med foreningsarbejde. Dine ideér kan udvikles til noget, der kan gøre en forskel for dig og dine medstuderende. Det bedste er, at det ikke behøver tage særlig meget af din tid. Finder du et udvalg der virker spændende, så kontakt udvalget og kom med til næste møde!

Arrangementsudvalget er ansvarlig for sociale arrangementer i Aalborg. Dette er ting som julefrokosten, banko, smagninger og meget mere! Har du en ide til et nyt arrangement, så skal du endelig ikke tøve med at sige den højt – vi er med på det meste!

Medlemmer: 

Jeppe Toft Filtenborg (Tovholder for udvalget)

Hvert år afholder vi kurser for omkring 200 medicinstuderende. I kursusudvalget bliver der arbejdet med nye kurser, udvælge undervisere og forbedring af kurser. Hvis du har ideer til nye kurser eller forbedringer til de eksisterende er det her du skal sidde med!

Medlemmer:
Tobias Knudsen (Tovholder for udvalget)
Liv Therese Holm-Nielsen
Morten Klitskov
Nina Ibsen

I FADL vil vi gerne repræsenterer så mange medicinstuderende som mulig og have alle vores medstuderende med. Derfor arbejder vores rekrutteringsudvalg hårdt med at udbrede hvad FADL er, så alle medicinstuderende kender til os. Hvis du har ideer til happenings, merchandise eller andet der kan fortælle om FADL vil vi meget gerne høre fra dig!

Medlemmer:
Victor Geisler (Tovholder for udvalget)

Hvert år uddeler FADL penge til foreninger for medicinstuderende igennem FADL Fonden. I dette udvalg bliver ansøgninger vurderet.

Medlemmer:
Peremisan Pakyanathan (Tovholder for udvalget)

Kan du godt lide rabat på sandwich? Er du vild med billig vin fra Holte? Så kan du takke medlemsfordelsudvalget! Det er her vi udvikler på lokale rabataftaler, og sørger for at vores samarbejdspartnere stadig vil give dig rabat. Hvis du går med en ide til et nyt sted hvor det er fedt at have rabat som medicinstuderende, så kan vi hjælpe med at gøre det til en realitet!

Medlemmer:
Niclas Møller
Per Lund Petersen
Karoline Harris
Sille Christiansen

FADL er først og fremmest en fagforening – derfor arbejder vi hele tiden med at lave flere jobs til medicinstuderende og bibeholde de gode forhold vi har. I arbejdsmarkedsudvalget mødes vi med regionen og holder os opdateret på arbejdsmarkedssager. Dette har i nyere tid medført opstart af lægevikarhold i Thisted, SPV hold i vagtcentralen og mange flere jobs. Oplever du problemer på din arbejdsplads kan du kontakte os.

Medlemmer:
Per Lund Pedersen (Tovholder for udvalget)
Phillip Sperling

PR – udvalget er vores social media udvalg, der sørger for en fantastisk strøm af gode billeder i dit feed. Her kan du også være med til at udvikle på hvordan vi kommunikerer muligheder ud til medlemmer.

Medlemmer:
Michael Rangel Pedersen (Tovholder for udvalget)

Vores lokaler på Prinsensgade bliver hele tiden holdt opdateret af dette udvalg. Vi sørger for at sætte ting op, gøre det hyggeligere at være og meget andet. Hvis du har ideer til noget der kan gøre vores fysiske rammer bedre at bruge som medicinstuderende, skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt!

Medlemmer:
Per Lund Pedersen (tovholder for udvalget)
Phillip Sperling
Victor Geisler
Gustav Norman
Niclas Møller
Tobias Knudsen
Morten Klitskov