Lån og Spar Bank

FADL er medejer af Lån & Spar, og vi har arbejdet sammen gennem mange år. Derfor kan du som medlem få ekstra gode vilkår i banken. Blandt andet høj rente på lønkontoen. Vi synes nemlig også, der skal være kontante fordele ved fællesskaber.

Lån & Spars rådgivere kender medlemmer af FADL godt
Du får en personlig rådgiver, som giver et samlet overblik over dine muligheder. Så kan I sammen finde de løsninger, der passer bedst til din private økonomi. Og det er helt op til dig, om I tager snakken over en kop kaffe i banken, over telefonen eller via nettet. Den gode behandling er den samme.

Det er let at skifte bank
Det er let at skifte til Lån & Spar, hvis du ikke allerede er kunde. Book et møde – det behøver ikke tage mere end én time. De ordner alt det praktiske for dig. Også kontakt og koordinering med din nuværende bank.

Book et møde og hør mere om dine fordele i en ordentlig og bundsolid bank.

Medlemsfordele hos Lån & Spar
Fællesskaber betaler sig. Derfor kan du som medlem af FADL få en række fordele og særligt gode vilkår:

studiekonto i den bank, du selv ejer
Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 5% i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger.

Ud over de kontante fordele får du også fagrelevant rådgivning, fordi vi kender dig og dine medstuderende bedre end de fleste. Er du på udkig efter en bolig, kan du få hjælp til at lægge en økonomisk plan for, hvordan du får råd til at købe en bolig. Og så det allerbedste – du kan beholde Danmarks bedste studiekonto 3 år efter, du er færdig. Du får det ikke bedre.

Læs mere om dine muligheder på https://www.lsb.dk/lob/fadl/fordele/studiekonto

Det med småt

  • Du er medlem af FADL.
  • Du samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar.
  • Du får studiekontoen på baggrund af en almindelig kreditvurdering.
  • Du får 5% i rente på de første 20.000 kr. derefter 1,5%.
  • Du kan have studiekontoen i op til 3 år efter endt uddannelse.
  • Alle rentesatser er variable og gældende pr. 1. marts 2023.

”Særligt for Studiekunder”
Det er ikke en betingelse, at studiekunder med depot og afkastkonto i Nordnet, skal flytte dette til Lån & Spar, så længe Nordnet ikke driver traditionel bankforretning og ikke har henvisningsaftaler med andre banker for så vidt angår øvrige bankydelser.

Dispensationen gælder alene for Studiekunder.

De særlige vilkår er gældende fra 1. februar 2022.

Lån & Spar kan med 1 mdrs. varsel – og ved annoncering på bankens hjemmeside – ændre vilkåret til ugunst for LOB Studiekunder.

Grønt og billigt billån
Som medlem kan du få et meget attraktiv grønt billån hos Lån & Spar, hvis du køber en elbil eller en plug-in hybridbil. Du får fx en meget lav variabel rente på bare 3,35 procent – og det er 1,95 procent lavere end Lån & Spars almindelige billån. Derudover kan du nøjes med 10 procent i udbetaling på det grønne billån, hvor du på et almindeligt billån skal lægge 20 procent.

Det er en forudsætning, at du samler hele din økonomi i Lån & Spar, hvis du skal have adgang til det billige, grønne billån.

Beregn tilbud https://www.lsb.dk/lob/fadl/fordele/groent-billaan

AKTIVITETER med Lån & Spar
24/3: Investering for begyndere – https://lsb.nemtilmeld.dk/555/ – For studerende og erhvervsaktive
31/3: PåskeQuiz – https://lsb.nemtilmeld.dk/567/ – For studerende
2/6: SommerQuiz https://lsb.nemtilmeld.dk/568/ – For studerende
6/10: Drømmer du om at købe egen bolig? – https://lsb.nemtilmeld.dk/557/ – For studerende og erhvervsaktive
15/12: JuleQuiz – https://lsb.nemtilmeld.dk/569/ – For studerende