Vil du være mentor eller mentee?

Som FADL-medlem kan du nu blive en del af FADLs Mentorordning på AAU. Du kan få en mentor, hvis du er medicinstuderende på 1. semester og benytter dig af det gratis medlemskab af FADL, eller hvis du går på 7. semester. For alle på 2.-6. semester skal man som mentee være medlem af FADL. Du kan blive mentor, hvis du er kandidatstuderende.

Om ordningen

Som mentee kan du altid melde dig til, uanset hvad du bakser med. Om du er ensom eller har det svært, er socialt anlagt eller blot gerne vil have noget faglig sparring om klinik, studiejob m.m. Så er Mentorordningen noget for dig!

  • Vi underviser mentorerne ved en obligatorisk undervisningsaften af tre timer. Herefter vil der være en obligatorisk midtvejsworkshop for mentorerne samt et frivilligt, afsluttende socialt arrangement for både mentorer og mentees.
  • FADL sørger for at rekruttere såvel mentorer og mentees og matcher jer indledningsvist. Efter undervisningen går mentee-møderne i gang.
  • Der afholdes typisk 3-4 mentor-mentee møder i løbet af et semester. Det varer generelt 1-1½ time pr. gang.
    Som mentor får du ved undervisningen udleveret et toolkit med gode råd og øvelser, du kan bruge i forbindelse med dine mentee-møder. Mentoring er ulønnet, men mentor modtager efter afslutning af et forløb et mentordiplom.
  • Som mentor får du efter undervisningen adgang til et Google-drev med masser af dagsordener, øvelser, værktøjer mv., du kan bruge i forbindelse med mentee-møder samt adgang til en lukket facebookgruppe for aktive mentorer i ordningen.

Hver gruppe består af 1 mentor og 3-4 mentees. Man planlægger selv mødernes hyppighed, varighed og indhold internt i grupperne.

Det praktiske

Vores mentorgruppeforløb følger semestrene, og både mentorer og mentees binder sig et semester ad gangen. Grupperne bliver profilmatchet ud fra de motiverede ansøgninger, mentorer som mentees sender ved tilmelding.

Kontakt

Vi håber, du har interesse i at blive enten mentor eller mentee. Hvis du vil ansøge eller vide mere om ordningen, kan du kontakte os på mentoraal@fadl.dk for AAU.

Vi glæder os til at høre fra jer!