FADL’s kursusgruppe søger en ny underviser, som skal udarbejde og undervise i et eksamensforberedende kursus, B5, fra forårssemesteret 2023 og fremadrettet. Vi tilbyder et spændende job med en helt unik mulighed for at udvikle sig som underviser og lave undervisning af høj kvalitet.

Vi forventer overordnet, at du skal undervise i nedenstående emner:
– Hæmostatisk system
– Lungefysiologi

Det endelige indhold vil dog være op til dig som underviser, men med udgangspunkt i hyppigst forekommende eksamensopgaver.

Generelt for kurset undervises der i tre dage i en weekend (fredag til søndag) fra kl. 09:00 – 16:00 alle dage. Kurset bliver afholdt sammen med en af vores erfarne undervisere. Der skal undervises i samme pensum nogle af dagene, og underviserne bytter kursister halvvejs gennem kurset.

Vi forventer, at du laver undervisningsmateriale til kurset, som kursisterne efterfølgende kan bruge til deres eksamenslæsning. Alt logistisk arbejde omkring kurserne (fx tilmeldinger og lokaler, etc.) udføres af FADL’s sekretariat.

I FADL sætter vi høje krav til niveauet af vores kurser og har et ønske om, at de fortsat skal forbedres. Som underviser på FADL´s eksamensforberedende kurser vil du blive en del af et underviserteam, hvor der afholdes workshops til at forbedre underviserne og skabe et sparringsforum. Vi forventer, at du er engageret i din egen og dine medunderviseres udvikling gennem disse tilbud.

Du skal forvente et stort forberedelsesarbejde op til første undervisningsgang.

Ansøgninger modtages på maks én A4-side, og de skal indeholde følgende:
– En kort præsentation af dig som person og din motivation for at søge stillingen
– Dine tanker om, hvad god undervisning er, og hvad der definerer en god underviser
– Hvis du har tidligere undervisningserfaring, og i så fald hvad har du taget med fra denne
– Et CV med relevant erhvervserfaring og frivilligt arbejde

Ansøgninger sendes til okf@fadl.dk.

Deadline for ansøgning er d. 19. december kl. 12:00.

Samtaler vil blive afholdt omkring d. 20. december i FADL-Huset på Hunderupvej 67, 5230 M.

Mvh,
FADL’s kursusgruppe