KURSER I KØBENHAVN
Grundet manglende tilmeldinger til kurset i akut medicin, er kurset – der var det eneste kursus, som skulle afholdes i marts – desværre blevet aflyst. Til gengæld kommer der et kursus i akut pædiatri i april. Kurset henvender sig til studerende på 8.-12. semester. Du kan holde dig orienteret om, hvornår der er kurser igen, her. Der bliver løbende udbudt og opdateret kurser, så husk også at holde øje med FADL Københavns Facebook-side, hvor vi opretter kursusbegivenheder med jævne mellemrum. Du kan bl.a. se frem til kurser i nefrologi, infektionsmedicin og akut abdomen. Du finder listen over kommende kurser på dette semester her.

KURSER I ODENSE
Der er kommet kurser! Du får adgang til kurserne via dit FADL-medlemskab og et lille beløb på 75-225 kr. Du kan holde dig orienteret om, hvornår der er kurser, her. Du finder listen over kommende kurser på dette semester her. Der afholdes følgende kurser i marts:
D. 18. og 19. marts: B1 – Eksamensforberedende kursus
D. 21. marts: Ultralyd – Abdominal, hjerte, lunge
D. 28. og 29. marts: Journalkoncept og objektiv undersøgelse

KURSER I AARHUS
Du finder kursusplanen her. Du kan desuden læse om de forskellige kurser her, så du ved, hvad du kan forvente, og evt. hvad du skal forbedrede. Der afholdes følgende kurser i marts:
D. 6. og 20. marts: EKG – Basis
D. 8. og 14. marts: EKG – Basis
D. 28. marts: EKG – Cases

KURSER I AALBORG
Du finder kursusplanen her. Du kan desuden læse om de forskellige kurser her, så du ved, hvad du kan forvente, og evt. hvad du skal forbedrede. Der afholdes følgende kurser i marts:
D. 13. marts: Medicingennemgang ved klinisk farmakolog
D. 14. marts: EKG – Basis
D. 15. marts: EKG – Kandidatstuderende
D. 16. marts: EKG – Kandidatstuderende
D. 21. marts: Basal radiologi
D. 22. marts: A-gas
D. 27. marts: Ortopædkirurgi – Kandidatstuderende