KURSER I KØBENHAVN
I april afholdes der kurser i hhv. akut pædiatri og excitable celler, hvor sidstnævnte er et eksamensforberedende kursus. Kurset i akut pædiatri henvender sig til studerende på 8.-12. semester og afholdes d. 18. og 19. april, mens kurset i excitable celler henvender sig til studerende på 2. semester og afholdes d. 29. og 30. april. Du kan holde dig orienteret om, hvornår der er kurser igen, her. Der bliver løbende udbudt og opdateret kurser, så husk også at holde øje med FADL Københavns Facebook-side, hvor vi opretter kursusbegivenheder med jævne mellemrum. Du kan bl.a. se frem til kurser i nefrologi, infektionsmedicin og akut abdomen. Du finder listen over kommende kurser på dette semester her.

KURSER I ODENSE
Der er kommet kurser, og dem får du adgang til via dit FADL-medlemskab og et lille beløb på 75-225 kr. Du kan holde dig orienteret om, hvornår der er kurser, her. Du finder listen over kommende kurser på dette semester her. Der afholdes følgende kurser i april:
D. 22. og 23. april: Kardiologi

KURSER I AARHUS
Vil du på kursus med FADL? Du finder kursusplanen her. Du kan desuden læse om de forskellige kurser her, så du ved, hvad du kan forvente, og evt. hvad du skal forbedrede. Der afholdes følgende kurser i april:
D. 22. april: EKG – Bachelorstuderende

KURSER I AALBORG
Vil du på kursus med FADL? Du finder kursusplanen her. Du kan desuden læse om de forskellige kurser her, så du ved, hvad du kan forvente, og evt. hvad du skal forbedrede. Der afholdes følgende kurser i april:
D. 19. april: EKG – Bachelorstuderende
D. 20. april: EKG – Kandidatstuderende