KURSER I KØBENHAVN
Der er desværre ingen kurser i februar, men du kan holde dig orienteret om, hvornår der er kurser igen, her. Der bliver løbende udbudt og opdateret kurser, så husk også at holde øje med FADL Københavns Facebook-side, hvor vi opretter kursusbegivenheder med jævne mellemrum. Du kan bl.a. se frem til kurser i nefrologi, infektionsmedicin og akut abdomen. Du finder listen over kommende kurser på dette semester her.

KURSER I ODENSE
Vi arbejder på en række eksamensforberedende kurser og lignende, som du får adgang til via dit FADL-medlemskab og et lille beløb på 75-225 kr. De fleste af kurserne bliver offentliggjort på mit.fadl d. 23. februar, men du kan holde dig orienteret og finde listen over kurser på dette semester her indtil da.

KURSER I AARHUS
Du finder kursusplanen her. Du kan desuden læse om de forskellige kurser her, så du ved, hvad du kan forvente, og hvad du evt. skal forbedrede. I februar kan du se frem til og tilmelde dig kurset “tips og tricks til funktionel anatomi & histologi”.

KURSER I AALBORG
Du finder kursusplanen her. Du kan desuden læse om de forskellige kurser her, så du ved, hvad du kan forvente, og hvad du evt. skal forbedrede. I februar kan du se frem til og tilmelde dig kurset “klar til klinik”.