MENTORORDNINGEN ER BLEVET UDVIDET, OG VI SØGER FORTSAT MENTEES
I fremtiden kommer vores mentorordning til at være todelt, så mentorer både kan agere semestermentor og akutmentor.

SEMESTERMENTOR
Som semestermentor vil du blive tildelt én eller flere mentees, som du vil skulle snakke og sparre med i løbet af et semester. Tilknytningen er derfor relativt fast; der afholdes typisk 3-4 mentor-mentee-møder i løbet af et semester, og møderne varer generelt 1-1,5 time pr. gang.

AKUTMENTOR
Som akutmentor vil du blive tildelt én mentee, som du vil skulle snakke og sparre med akut (altså i udgangspunktet én eller få gange). Tilknytningen er derfor relativt fleksibel; der afholdes møder fysisk eller virtuelt med henblik på at yde akut hjælp til den studerende, der har brug for en mentor her og nu.HVORFOR BLIVE MENTOR ELLER MENTEE?
Det kan være en god idé at have en mentor til inspiration og rådgivning, mens man går på studiet. Både hvis der er noget, som man er i tvivl om, eller hvis man vil styrke sine muligheder for at have det og klare sig godt på det nuværende eller kommende semester. Hverdagen som studerende kan nemlig være hektisk og overvældende – men den kan også være hastig og lærerig!

FADL har derfor en mentorordning, hvor bachelor- og kandidatstuderende kan få en mentor. En mentor er en person, der er uddannet og oplært af FADL til at vejlede studerende, der kunne tænke sig at blive klædt bedre på til deres studie.

Skriv til os, hvis du vil tilmelde dig eller høre mere om ordningen (se venligst nedenstående kontaktoplysninger). Oplys dit navn, semester og telefonnummer samt din motivation for at være mentor eller mentee i mailen, og så hører du fra os. Husk desuden at skrive, om du er interesseret i et længere eller kortere forløb, hvis du vil være mentee (dvs. om du er interesseret i den ene eller den anden ordning). Vi uddanner vores nye mentorer i slutningen af februar, hvorefter vi påbegynder semesterforløbene for det kommende semester.

KONTAKT
Hvis du hører til Københavns kreds, skal du skrive til os på mentorkbh@fadl.dk, og hvis du hører til Odenses kreds, skal du skrive til os på mentorokf@fadl.dk. Hvis du hører til Aarhus’ kreds, skal du skrive til os på mentormedicin@gmail.com, og hvis du hører til Aalborgs kreds, skal du skrive til os på mentoraal@fadl.dk.