LØN- OG ARBEJDSVILKÅR FOR DE MEDICINSTUDERENDE VED OK24

“FADL’s politikere er blevet klar til at forhandle jeres overenskomster. De har netop lært forhandlingens svære kunst på et forhandlingsseminar på to dage, og de er nu klar til at gå indhente konkrete overenskomstkrav fra jer, vores medlemmer,” fortæller Inbar, Magnus, Simon og Rasmus fra FADL’s overenskomstudvalg.

FADL’s overenskomstforhandlinger starter i december 2023, og forventningerne til et godt resultat er store – særligt efter det private arbejdsmarked har fået et stort lønløft. Vi forventer, at dette vil smitte af på de offentlige jobs, som vores SPV- og lægevikararbejde er en del af.

I de kommende måneder vil vi dukke op ved feltkontorer over hele landet. Vi vil hilse på jer på jeres universiteter, og vi vil derudover kommunikere med jer på vores SoMe-platforme – ja, og mange andre steder. Vi håber, at vi derigennem kan give jer information og en lille opfordring om at komme med idéer og ønsker til FADL’s overenskomstkrav. Allerede nu er I velkomne til at sende jeres idéer og ønsker til os på jura@fadl.dk.

I kan se vores program for forhandlingsseminaret her. Derudover kan I se forskellige billeder fra forhandlingsseminaret i galleriet nedenfor.

De bedste hilsner,
Inbar, Magnus, Simon og Rasmus