ARRANGEMENTER I KØBENHAVN
I København er der basisgruppebazar d. 20. februar, og der er derefter fastelavn d. 21. februar. Derudover er der en masse sjove og spændende arrangementer i marts, som du kan finde her.

ARRANGEMENTER I ODENSE
I Odense er der studieteknikkursus i februar! Du kan læse om begivenheden her, men arrangementet går ud på at give deltagerne redskaber til, hvordan man definerer sine mål på sit studie, og hvordan man planlægger og strukturerer sin tid og læsning, så man opnår disse mål. Derudover skal du vide, at der er møde i både arrangement- og aftaleudvalget samt i kursusgruppen i denne måned, hvor alle medlemmer er velkomne – og hvor man kan få indflydelse på, hvad der skal ske på de respektive områder i den næste tid. Kontakt evt. sekretariatet på okf@fadl.dk, hvis du er nysgerrig og ønsker tid og sted oplyst. Husk i øvrigt, at du kan finde de fleste af Odenses arrangementer her.

ARRANGEMENTER I AARHUS
I Aarhus er der desværre ikke flere arrangementer i februar, men der kommer en masse i marts, hvor der bl.a. afholdes “spil og strik” d. 7. marts og “til middag hos” d. 28. marts. Der er desuden repræsentantskabsmøde d. 30. marts. Kontakt evt. sekretariatet på administration@fadl.dk, hvis du er nysgerrig og ønsker tid og sted oplyst. Husk, at du kan finde de fleste af Aarhus’ arrangementer her.

ARRANGEMENTER I AALBORG
I Aalborg har vi holdt fredagsbar i februar, hvilket har været en kæmpe succes, men vi har ikke mange andre begivenheder tilbage i denne måned, da vi lige skal i gang igen. Vi har dog et enkelt arrangement tilbage med spil og strik d. 23. februar. Husk i øvrigt, at du kan finde de fleste af Aalborgs arrangementer her. Der findes desuden en semesteroversigt, som du kan bruge til at orientere dig om, hvad der vil ske og hvornår på dette semester, og den kan du se her: