Arrangementer i København
Er du klar til at hygge dig i selskab med FADL København? I september er månedens arrangementer følgende:
D. 25.-29. september: Valghandling
D. 29. september: Generalforsamling med gratis aftensmad og fadøl samt oplæg med Morten Scheibye (red. tilmelding sker via mit.fadl, og du kan tilmelde til og med d. 27. september)

Husk at holde øje med vores Facebook-side her, da der kan komme flere arrangementer til i den næste tid.

Arrangementer i Odense
FADL Odense har desværre ikke flere arrangementer på programmet i september, men glæd dig til oktober, hvor der bl.a. er en bachelorpubcrawl og generalforsamling på programmet, og husk at holde øje med vores Facebook-side her, da de fleste af vores arrangementer bliver lagt op på Facebook, og da der kan komme flere arrangementer til i den næste tid.

Psst… Vi har også en bachelorpubcrawl og en generalforsamling hhv. d. 5. og 13. oktober. Kom med!

Arrangementer i Aalborg
Velkommen tilbage på studiet! FADL Aalborg har desværre ikke flere arrangementer på programmet i september, men glæd dig til oktober, hvor vi både har fredagsbar samt årsfest og generalforsamling hhv. d. 6. og 14. oktober. Kom med!

Husk at holde øje med vores Facebook-side her, da de fleste af vores arrangementer bliver lagt op på Facebook, og da der kan komme flere arrangementer til i den næste tid.

Arrangementer i Aarhus
Velkommen tilbage på studiet! FADL Aarhus ønsker jer alle en god studiestart, og vi vil gerne byde jer hjerteligt velkommen med en masse spændende og fede sociale og faglige arrangementer. I september (og oktober) er månedens arrangementer følgende:

Sociale arrangementer

Morgensmadsuddeling (red. dato kommer): Vi ville gerne takke vores medlemmerne og alle jer medicinstuderende med en god omgang gratis morgenmad i uniparken.

Repræsentantskabet 

Repræsentantskabsmøde d. 27. september: Årets sidste repræsentantskabsmøde finder sted lige om lidt, hvor vi samles for at afrunde det nuværende år. Skal I med?

Feltkontor OK24-edition d. 2. oktober: Vi vil gerne invitere alle jer medlemmer til et feltkontor, hvor I kan få en snak med os repræsentantskabsmedlemmer om jeres muligheder og ønsker til de kommende overenskomstforhandlinger, a.k.a. OK24. Selvfølgelig byder vi på et stykke kage – som altid – så man bliver næsten nødt til at komme forbi, ik’? Vi glæder os til at se jer!

Generalforsamling 

Generalforsamling d. 7. oktober: Vi vil gerne invitere jer alle til årets generalforsamling, hvor vi sammen drøfter og træffer beslutninger om FADL’s fremtid. Dette er jeres chance for at få indflydelse på det kommende års aktiviteter. På dagen vil der blive serveret kaffe og kage, og efter generalforsamlingen følger årsfesten, der inkluderer en lækker gratis middag med øl og vin ad libitum. Vi glæder os til at se jer!

Husk at holde øje med vores Facebook-side her, da de fleste af vores arrangementer bliver lagt op på Facebook.

Psst… Vi har også et unikt kursus i “tips og tricks til funktionel anatomi m.m.” d. 27. september. Del 1 af det eksamensforberedende kursus afholdes i slutningen af september. Kurset forbereder den studerende på fagets eksamen og gennemgår fagets pensum, så du kan finde den helt rette tilgang til faget. Det er del 2 af kurset, der fokuserer på pensum. Denne del afholdes i slutningen af semesteret.