Arrangementer i København
Er du klar til at hygge dig i selskab med FADL København? I maj og juni er månedens arrangementer følgende:
D. 30. maj: Overdragelsesreception i FADL-huset kl. 15:00, hvor vi byder den nye forperson og næstforperson for FADL velkommen samt tager afsked med den gamle formand og næstformand. Der vil blive serveret en let forfriskning og lidt snacks. Receptionen er som udgangspunkt åben for alle lægestuderende, samarbejdspartnere, venner og familie.
D. 14. juni: TPK-eksamensfest i Fælledparken (tidspunktet er ikke på plads, så der kommer mere information om arrangementet på vores forskellige kommunikationsplatforme, dvs. Facebook, Instagram eller lignende, i den nærmeste fremtid).

Husk at holde øje med vores Facebook-side her, da der kan komme flere arrangementer til i den næste tid.

Arrangementer i Odense
Er du klar til at hygge dig i selskab med FADL Odense? I maj er månedens arrangementer følgende:
D. 25. maj: Biograftur i Nordisk Film Biografer Odense kl. 18:30. FADL Odense har i samarbejde med Lån & Spar har sørget for, at vi kan komme ind og se filmen “Renfield”, og at det kun vil koste 30 kr. for FADL-medlemmer og 60 kr. for alle andre. Tilmelding til arrangementet foregår efter “først til mølle”-princippet og sker gennem mit.fadl. Tag med!

Der vil desuden være forskellige feltkontorer i løbet af maj, så husk at holde øje med vores Facebook-side her, hvis du er interesseret i at følge med i, hvor og hvornår vi er til stede. Hvis der kommer flere arrangementer til i den næste tid, kan du regne med, at de vil blive lagt op på Facebook.

Arrangementer i Aarhus
I Aarhus har vi netop afholdt morgenmad og kaffe med FADL d. 9. maj efterfulgt af gårdfest med FADL d. 12. maj – og begge dele var en kæmpestor succes! Vi vil opdatere siden her med seneste nyt om arrangementer i den næste tid, når vi kan, så hold tungen lige i munden – fordi der er blevet lagt i ovnen til en hel del!

Husk at holde øje med vores Facebook-side her, da de fleste af vores arrangementer bliver lagt op på Facebook.

Arrangementer i Aalborg
I Aalborg har vi netop afholdt fredagsbar med FADL d. 5. maj efterfulgt af gårdfest med FADL d. 12. maj – og begge dele var en kæmpestor succes! Vi vil opdatere siden her med seneste nyt om arrangementer i den næste tid, når vi kan, så hold tungen lige i munden – fordi der er blevet lagt i ovnen til en hel del!

Husk at holde øje med vores Facebook-side her, da de fleste af vores arrangementer bliver lagt op på Facebook.