Kære medicinstuderende,

Vi håber, at I har haft en fantastisk start på semesteret! Som forpersonskab ønsker vi jer alle et spændende semester, hvor I kan fordybe jer i jeres studier og samtidig nyde fællesskabet og de mange unikke oplevelser, som studielivet bringer med sig.

Vi ved også, at medicinstudiet kan være krævende, men det er samtidig fyldt med muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi, i FADL, er her for at hjælpe jer igennem hverdagen på studiet. FADL er meget mere end en forening; det er et netværk af dedikerede medicinstuderende, som står klar til at støtte og inspirere hinanden. Uanset om I har brug for faglige arrangementer og professionel sparring eller en pause fra lærebøgerne, så står FADL’s fællesskab klar til at byde jer velkommen.

Vi har også nogle spændende projekter i gang. Vi arbejder på at fremme trivslen blandt vores medlemmer og repræsentanter, udvikle FADL som organisation og forberede os på de kommende overenskomstforhandlinger i 2024. I relation til sidstnævnte er jeres input og engagement vigtigt og essentielt, og vi ser frem til at samarbejde med jer for at kunne skabe de bedst mulige arbejdsvilkår for de medicinstuderende.

Vi ønsker jer som sagt et fantastisk semester fyldt med faglig såvel som personlig udvikling. Lad os sammen gøre dette semester til noget helt særligt!

Med venlig hilsen,
Magnus, forperson for FADL, og Sara, næstforperson for FADL