I februar er månedens bog “Almen medicin, 1. udgave”.

HVAD HANDLER BOGEN OM?
Bogen er en overskuelig håndsrækning til dig, der har brug for en indføring i faget, og den er tilstræbt pensumdækkende i faget almen medicin på medicinstudiet i Aalborg, Aarhus, Odense og København. Den giver dig et overblik over de hyppigste og vigtigste opgaver for den praktiserende læge. Bogen kan både anvendes af den medicinstuderende som lærebog på universitetet og som opslagsværk i almen praksis. De mange illustrationer og bokse bidrager til at gøre bogen levende og pædagogisk. Derudover gør bogens logiske opbygning det nemt at danne sig et overblik over stoffet.

HVORDAN BENYTTER DU DIG AF RABATTEN?
Bogen koster 379 kr. Tilbuddet gælder kun i denne måned, og det gælder kun for FADL-medlemmer.

Hvis du vil benytte dig af medlemsfordelen, skal du ikke længere logge på mit.fadl, men blot bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “academicbooksrabat22”, hvis du tilhører kredsen i København eller Odense, eller bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “FADL13FACTUMxxPc”, hvis du tilhører kredsen i Aalborg eller Aarhus.

Academic Books’ rabat kan også bruges på Nørre Campus i København eller på Syddansk Universitet i Odense ved fremvisning af et gyldigt studiekort med et tydeligt FADL-klistermærke. Factum Books’ rabat kan ligeledes bruges på Campus i Aalborg eller i Medicinerladen i Aarhus.