FADL og FADL’s Forlag præsenterer månedens bog i juni: Immunologi, 2. udgave
Bogen dækker den basale immunologi og fokuserer på de immunologiske komponenter og mekanismer, der er særligt vigtige for sygdom.

Hvad handler bogen om?
Bogen er fuldt pensumdækkende for faget immunologi ved landets medicinske fakulteter, men er også relevant for andre sundhedsfaglige grupper; bogen er fagets autoritative standardværk og foreligger nu i denne gennemreviderede 2. udgave. Bogen er opdateret med seks nye kapitler, der adresserer immunologien i centrale organer, herunder centralnervesystemet, fordøjelseskanalen, luftvejene og huden, for at afdække og forstå årsagen og patogenesen. Der er desuden tilføjet kapitler om hukommelse, autoimmunitet og transfusionsimmunologi.

Hvordan benytter du dig af rabatten?
Bogen koster 350 kr. Tilbuddet gælder kun i denne måned, og det gælder kun for FADL-medlemmer.

Hvis du vil benytte dig af medlemsfordelen, skal du ikke længere logge på mit.fadl, men blot bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “FADLRABATHOSAB”, hvis du tilhører kredsen i København eller Odense, eller bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “FADL13FACTUMxxPc”, hvis du tilhører kredsen i Aalborg eller Aarhus.

Academic Books’ rabat kan også bruges på Nørre Campus i København eller på Syddansk Universitet i Odense ved fremvisning af et gyldigt studiekort med et tydeligt FADL-klistermærke. Factum Books’ rabat kan ligeledes bruges på Campus i Aalborg eller i Medicinerladen i Aarhus.