FADL og FADL’s Forlag præsenterer månedens bog i september: Børneanæstesi, 3. udgave
Bogen er et uundværligt opslagsværk, der giver et bredt overblik over hele børneanæstesien.

Hvad handler bogen om?
Bogen er skrevet af de største kapaciteter fra hele landet med særlige kompetencer inden for børneanæstesiområdet, og denne 3. udgave af bogen er opdateret med den nyeste viden, patientcases og kapitler om bl.a. kritisk syge børn og neurotoksicitet.

Risikoen i forbindelse med anæstesi og operation er større, jo yngre barnet er, og mens området omfatter anæstesi til alle børn under 15 år, er børneanæstesiologisk kompetence af særlig betydning, når det drejer sig om børn under 3 år.

Bogens målgruppe er primært læger i anæstesiologiske introduktionsstillinger og på speciallægeuddannelsen. Den henvender sig desuden til anæstesisygeplejersker og medicinstuderende.

Hvordan benytter du dig af rabatten?
Bogen koster 675 kr. Tilbuddet gælder kun i denne måned, og det gælder kun for FADL-medlemmer.

Hvis du vil benytte dig af medlemsfordelen, skal du ikke længere logge på mit.fadl, men blot bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “FADLRABATHOSAB”, hvis du tilhører kredsen i København eller Odense, eller bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “FADL13FACTUMxxPc”, hvis du tilhører kredsen i Aalborg eller Aarhus.

Academic Books’ rabat kan også bruges på Nørre Campus i København eller på Syddansk Universitet i Odense ved fremvisning af et gyldigt studiekort med et tydeligt FADL-klistermærke. Factum Books’ rabat kan ligeledes bruges på Campus i Aalborg eller i Medicinerladen i Aarhus.