FADL og FADL’s Forlag præsenterer månedens bog i maj: Akutte medicinske tilstande, 14. udgave
Månedens bog er en klassiker til kittellommen og har været den foretrukne kittelbog i over 45 år.

Hvad handler bogen om?
Siden den seneste udgave af bogen “Akutte medicinske tilstande” udkom, har et nyt speciale i akut medicin set dagens lys, og i forbindelse med omstruktureringen af akutområdet på landets mange afdelinger er bogen kun blevet endnu mere relevant. Alle bogens kapitler er opdaterede og gennemreviderede med de nyeste nationale og internationale retningslinjer for akut diagnostik, monitorering og behandling. Derudover får du også FADL’s Forlags populære journalkoncept, psykiatrikoncept og kommunikationskoncept med i prisen. Bogen er uundværlig for den medicinstuderende i klinik, ligesom den er velegnet til personalet på landets skadestuer, modtagecentre og intensivafdelinger og så er den den perfekte gave til kandidatfesten eller det perfekte læsestof til sommerferien.

Hvordan benytter du dig af rabatten?
Bogen koster 299 kr. Tilbuddet gælder kun i denne måned, og det gælder kun for FADL-medlemmer.

Hvis du vil benytte dig af medlemsfordelen, skal du ikke længere logge på mit.fadl, men blot bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “FADLRABATHOSAB”, hvis du tilhører kredsen i København eller Odense, eller bruge linket her og derefter bruge rabatkoden “FADL13FACTUMxxPc”, hvis du tilhører kredsen i Aalborg eller Aarhus.

Academic Books’ rabat kan også bruges på Nørre Campus i København eller på Syddansk Universitet i Odense ved fremvisning af et gyldigt studiekort med et tydeligt FADL-klistermærke. Factum Books’ rabat kan ligeledes bruges på Campus i Aalborg eller i Medicinerladen i Aarhus.