Skal du i klinik, så læs videre!

2 studerende og 1 læge har sammen med FADLs medarbejdere arbejdet det sidste halve år på at få opdateret FADLs Journalkoncept, og få udviklet et helt nyt koncept, nemlig FADLs Kittelkort!
Som Mikkel, fortæller:
“Ideén kom til verden, da vi sad tre venner over en øl eller to, og begyndte at tale om klinikforløb, og hvor fedt det ville være, med nogle flere kort ala Journalkonceptet. Mathias, der lige var blevet formand i gruppen af yngste læger, viste en plasticholder til kittelkort man fik når man startede sin KBU. Derefter gik det egentlig ret stærkt fra idé til handling. Vi blev enige om, at prøve at lave vores egne kittelkort, og få lavet en masse nye kort, med de erfaringer vi havde fra klinikken. ”
Emil tilføjer:
“Ja, netop! Tanken er, at der løbende skal produceres nye kittelkort, så man til sidst kan sammensætte sin egen personlige mappe, med netop de kittelkort man helst vil have. Om det er tolkning af en A-gas, eller behandlingen af KOL i exa.”
Efter mange timers arbejde, møder med FADLs ansatte i Odense og København, har vi nu fået lavet et produkt der design og indholdsmæssigt lever op til vores krav som lægestuderende i klinikken.
Ideen til kortene kom fra stud. med. Mikkel Warming Pedersen, stud. med. Emil Lykke Toft og læge Mathias Galthen-Sørensen.
Vi vil gerne sende en stor tak til Bettina, kredsmedarbejder i Odense samt Steffen, Jeppe og Ellen, der arbejder i FADLs Hovedforening i København. Til sidst vil vi sige stort tak til FADL’s forlag, for hjælp med billeder og korrekturlæsning.
De printede udgaver er printede på vand- og smudsafvisende plastic, og kommer i en samlet plasticholder.
Hvad skal du gøre for at få del i glæderne?
Det er gratis for alle medlemmer af FADL. Man kan dog kun få ét eksemplar.
Kom et smut forbi FADL-huset og få dig en snak med vores dejlige ansatte, Bettina, samt dit nye kittelkort!
FADL – sammen står vi stærkere!