Kære medlem.

Vi prøver løbende at tilbyde dig et varieret og relevant kursusprogram, der kan ruste dig i dit arbejde og videre uddannelse. Kurserne er klinisk fokuserede og er et supplement til SPV-uddannelsen og undervisningen på universitetet.

Kursusbeskrivelserne for de enkelte kurser finder du her på fadl.dk.

Det internetbaserede tilmeldingssystem vil være åbent for tilmeldinger i fra d. 17/2 kl. 12.00 til d. 24/2 kl. 12.00 , hvorefter der trækkes lod om pladserne på kurserne. Derefter kan man tilmelde sig restpladser på de kurser, der stadig har ledige pladser.

Vær opmærksom på at der kan stilles krav på kurserne om forkundskaber.

 • Man kan kun tage det samme kursus én gang, dvs. man kan kun tage fx EKG-kurset én gang gennem sin studietid.
 • Man kan tage 2 kurser pr. semester (undtaget ved udbydning af restpladser)

Betaling af kurser foregår via kortbetaling på hjemmesiden, så det er nemt og hurtigt at betale kurserne med det samme. Derved mister man ikke sin plads grundet manglende betaling. Prisen er 75 kr. pr. kursusdag (undtagen præklinisk kursus, som koster 150 kr.)

Tilmeldingen vil forløbe som følgende: 

Runde 1: 

 • 17. februar kl. 12.00 til d. 24. februar kl. 12.00: Tilmelding
  Aktiv tilmelding gennem mit.fadl.dk.
 • 24. februar: Lodtrækning
  Randomiseret lodtrækning blandt de tilmeldte. Tildeles man en kursusplads, modtager man en bekræftigelsesmail. Man kan max blive tildelt fire kursuspladser.
 • 28. februar: Deadline for betaling 
  Betaling skal ske gennem kursustilmeldingen på fadl.dk senest d. 28. februar kl. 12.00. Falder betalingen ikke her, frafalder ens kursusplads til andet medlem.

Restpladser
Er der efterfølgende ledige pladser, vil disse herefter blive udbudt. Ny tilmelding hertil foregår efter først til mølle princippet. Der er her muligt at blive tildelt flere end to kurser pr. semester! Betaling skal altid ske senest tre dage efter tildeling af plads!

Venteliste
Trækkes man ikke ud til en kursusplads på et ønsket kursus, har man stadig chance for at blive trukket ud til en venteplads. Er dette tilfældet vil man modtage en mail vedr. dette, og man vil blive tildelt kursus ved evt. manglende betaling fra andre kursister eller ved frafald. Er du allerede blevet tildelt to kursuspladser, kan du ikke komme på venteliste.

Har i yderligere spørgsmål kan i skrive til kurser.kkf@fadl.dk eller henvende jer i FADL-huset.

Kursusudvalget, FADL København