Igennem de sidste par år, har FADL Aarhus arbejdet for at udbyde et varieret og relevant kursusprogram. Kurserne er supplerende og kompetencegivende undervisningsforløb, som er med til at ruste medlemmerne til til et krævende studie, de udfordrende SPV- og ventilatørvagter, et vikariat eller en kommende KBU.

Kursusbeskrivelserne for de enkelte kurser findes i højre kolonne ved at klikke ind på enten Aarhus eller Aalborg.

Kurser for alle

Som et nyt tiltag vil der fra forårssemesteret 2015 udbydes en række kurser, som er relevante for alle FADLs medlemmer, uanset hvilket semester du går på. Udover de sædvanelige kliniske kurser, kommer der nu kurser med fokus på kommunikation/undervisning, studieteknik samt basale kliniske færdigheder.

Kurser i Aarhus og Aalborg

I Aarhus kredsforening er vi så heldige at have både medicinstuderende fra Aarhus og Aalborg, hvorfor der fra efteråret 2014 også er muligt for at tage kurser i Aalborg. Derfor skal du være opmærksom på ikke at tilmelde dig et kursus i den ”forkerte” by. Man har som medlem af Aarhus kredsforening mulighed for at tage kurserne i både Aalborg og Aarhus, men man skal selv sørge for transport.

Fortrinsret ved forstående vikariat

Har du et forstående vikariat, så har du, som medlem af FADL, fortrinsret til 2 af de kurser vi udbyder dette semester.
For at opnå denne fordel, så skal du sende en mail til kursus@fadl.dk med en bekræftelse på vikariatet. Dette kan være ansættelseskontrakt eller mail fra overlægen eller lignende, samt hvilke kurser du gerne vil bruge til fortrinsret på.

Bemærk fortrinsretten giver dig ikke mulighed for at tage et kursus som du allerede har deltaget på.

Kursusbeviser

Når man har deltaget på et FADL-kursus, så vil man modtage et kursusbevis, som sendes pr. mail efter fuldendt kursus. For at modtage et kursusbevis, skal man have deltaget på kurset i dets fulde længde, og derfor skal man sørge for at skrive under på den deltagerliste, der er til kurset. En anden forudsætning for at modtage et kursusbevis er endvidere, at man har skrevet den rigtige emailadresse på sin personlige side på mitFADL så husk derfor at tjekke dette.

Hvem kan deltage?

Kurserne er for alle medlemmer af FADL Aarhus. Det forudsættes, at deltagerne har en rimelig faglig viden og relevante kompetencer for at deltage på de forskellige kurser. Læs mere under beskrivelserne for de enkelte kurser.

Yderligere information

Følg med i Acuta, på Facebook-grupperne for henholdsvis FADL Aarhus og Aalborg samt her på hjemmesiden, hvis der skulle ske ændringer i løbet af semestret.

For information om FADLs vagtbureaus SPV-kurser etc. henvises til https://rm.plan2learn.dk/Kursusvalg.aspx?id=45977.

Skriv til Magnus Winther – kursuskoordinater for FADL Aarhus – på kursus@fadl.dk, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller forslag til nye kurser. Det er ikke muligt at tilmelde sig kurserne via denne mailadresse.

Kursusbeskrivelserne for de enkelte kurser findes i højre kolonne ved at klikke ind på enten Aarhus eller Aalborg.

Du kan læse mere om tilmeldingsproceduren her.

Se oversigt over kurser her
Aarhus
Aalborg