Gennem de sidste par år, har AAKF arbejdet for at udbyde et varieret og relevant kursusprogram. Kurserne er supplerende og kompetencegivende undervisningsforløb, som er med til at ruste medlemmerne til et krævende studie, de udfordrende SPV- og ventilatørvagter, et vikariat eller en kommende KBU.

Kursusbeskrivelserne for de enkelte kurser findes i højre kolonne ved at klikke ind på enten Aarhus eller Aalborg.

Kurser for alle

Der udbydes en række kurser, som er relevante for alle FADLs medlemmer, uanset hvilket semester du går på udover de sædvanlige kliniske kurser.

Kurser i Aarhus og Aalborg

I AAKF er vi så heldige at have både medicinstuderende fra Aarhus og Aalborg, hvorfor der også er mulighed for at tage kurser i begge byer. Derfor skal du være opmærksom på ikke at tilmelde dig et kursus i den ”forkerte” by. Man har som medlem af Aarhus kredsforening mulighed for at tage kurserne i både Aalborg og Aarhus, men man skal selv sørge for transport.

Fortrinsret ved forstående vikariat

Har du et forstående vikariat, så har du, som medlem af FADL, fortrinsret til 2 af de kurser vi udbyder dette semester.
For at opnå denne fordel, så skal du sende en mail til kursus@fadl.dk med en bekræftelse på vikariatet. Dette kan være ansættelseskontrakt eller mail fra overlægen eller lignende, samt hvilke kurser du gerne vil bruge til fortrinsret på.

Bemærk fortrinsretten giver dig ikke mulighed for at tage et kursus som du allerede har deltaget på.

Kursusbeviser

Når man har deltaget på et FADL-kursus, så vil man modtage et kursusbevis, som sendes pr. mail efter fuldendt kursus. For at modtage et kursusbevis, skal man have deltaget på kurset i dets fulde længde, og derfor skal man sørge for at skrive under på den deltagerliste, der er til kurset. En anden forudsætning for at modtage et kursusbevis er endvidere, at man har skrevet den rigtige e-mailadresse på sin personlige side på mitFADL så husk derfor at tjekke dette.

Hvem kan deltage?

Kurserne er for alle medlemmer af AAKF. Det forudsættes, at deltagerne har en rimelig faglig viden og relevante kompetencer for at deltage på de forskellige kurser. Læs mere under beskrivelserne for de enkelte kurser.

Yderligere information

Følg med på Facebook-grupperne for henholdsvis FADL Aarhus og Aalborg samt her på hjemmesiden, hvis der skulle ske ændringer i løbet af semestret.

For information om FADLs vagtbureaus SPV-kurser etc. henvises til https://rm.plan2learn.dk/Kursusvalg.aspx?id=45977.

Skriv til Signe Venning Hansen – kursuskoordinater for FADL Aarhus og Aalborg – på kursus@fadl.dk, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller forslag til nye kurser. 

Kursusbeskrivelserne for de enkelte kurser findes i højre kolonne ved at klikke ind på enten Aarhus eller Aalborg.

Du kan læse mere om tilmeldingsproceduren her.

Se oversigt over kurser her
Aarhus
Aalborg Tilmeldingsprocedure