Få fordelen af Danmarks billigste bank for læger
– allerede mens du studerer

Lægernes Bank er for dig som lægestuderende, og når du bliver læge. Du kan få den samme række af produkter som i andre banker. Forskellen ligger i rådgivningen og i prisen.

Som lægestuderende får du 5% i rente på din Studiekonto af de første 20.000 kroner. Du kan også få en kassekredit på op til 50.000 kroner til en lav rente.

Vi har et godt kendskab til lægers økonomi og ved, hvad du typisk har brug for – også som studerende. Bor I sammen, kan din kæreste også blive kunde hos os.

Banken hjælper dig med alt – lige fra din daglige økonomi, og når du vil købe din egen bolig. Du slipper for gebyrer og har naturligvis din egen rådgiver med hele vejen.

Bedst i test
Vi er den billigste bank for læger – og det er ikke bare noget, vi siger. Forbrugerrådet Tænk har flere år i træk kåret Lægernes Bank som Bedst i test. Du kan spare mange penge ved at skifte til Lægernes Bank. Vi ordner det praktiske med bankskiftet – helt uden gebyrer, naturligvis.

Så hvorfor ikke vælge din egen bank kun for læger og de fordele, det giver dig? Få mere at vide og skift uden besvær ved at klikke her.

Bedst i test

Forbrugerrådet Tænk har testet vilkår og priser i de danske banker: Lægernes Bank kåres som ”Bedst i test”.