Det boomer med nye bøger på forlaget!

Første halvår af 2015 har budt på mange spændende udgivelser fra FADL’s Forlag, både til det medicinske og det brede marked – og til det midt imellem. Vi ser frem til et efterår, som byder på flere spændende titler om alt fra medicin, mad og myter om sundhed til børneopdragelse, Hotel d’Angleterre og kongelige dødsfald.

Her er et lille udpluk af vores nyeste titler. Se flere på www.fadlforlag.dk, og følg med på de sociale medier, hvor der løbende udloddes bøger i konkurrencer, og hvor man kan læse om de nyeste udgivelser.

Dermatologi og venerologi

I ”Dermatologi og venerologi” findes al den viden, der behøves inden for faget dermatologi på medicinstudiet. Bogen er yderst velillustreret med over 800 kliniske fotos, der dokumenterer hudforandringers fremtrædelsesform og hjælper både studerende og praktiserende under den diagnostiske proces. Brug den som både hurtig opslagsbog på klinikken og som dit faglige fundament til eksamenslæsningen!

Histologi

”Histologi – tekst og atlas” er et stærkt kort at have på hånden, når histologieksamen nærmer sig.

Med fokus på både almen og speciel histologi samt de detaljerige billeder og skematiske oversigtsillustrationer er bogen helt essentiel, når histologiske præparater skal genkendes og forstås.

Bogen er let at anvende som opslagsbog, da den er inddelt i to dele med hhv. den almene og specielle histologi. Desuden er bogen udstyret med to appendices, som gør det nemt at slå op på de specifikke histologiske præparater, når de skal nærstuderes.

Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed

Kom med på en oplysende rejse ind i kroppens klogeste organ! ”Den foranderlige hjerne og den forunderlige bevidsthed” er en bog fyldt med fascinerende facts, der kan overraske enhver.

Forfatter og forsker Thomas Thaulov Raab deler ud af sin viden og fortæller levende og lettilgængeligt om hjernens og bevidsthedens utrolige egenskaber.

Bogen bevæger sig i grænselandet mellem naturvidenskab og filosofi, og den er det rene guf for alle, der interesserer sig for emnet, og som ønsker indsigt i den allernyeste viden og forskning, uden at det bliver hverken for teknisk eller tungt.

God læselyst!

FADL’s Forlag

 Find os på Instagram: fadlsforlag