Tak for din ønsker til OK18

FADL har modtaget flere hundrede ønsker til løn- og arbejdsvilkår for lægestuderende ansat som sygeplejevikarer, lægevikarer og som universitetsansatte. FADLs 3 overenskomstudvalg har gennemgået alle ønskerne og har valgt at arbejde videre med de krav udvalgene vurderede som mest relevante og presserende. Efterfølgende har overenskomstudvalgene fået opbakning fra FADLs Hovedbestyrelse til at sende følgende krav til vores arbejdsgivermodpart på hvert af de tre overenskomstområder:

Kravene står ikke i prioriteret rækkefølge, fordi FADL ikke ønsker at arbejdsgiversiden på forhånd skal vide, hvilke krav vi helst vil have gennemført.

Midt i december sendte FADL overenskomstkravene til vores arbejdsgivermodpart, som samtidig sendte deres krav til FADL. Du kan se arbejdsgiverne krav her:

Det videre arbejde
I de kommende mindst tre måneder vil FADL forhandle overenskomstkravene med arbejdsgivermodparten. Vi begynder med et møde torsdag den 18. januar, hvor vi og arbejdsgiverne uddyber de udvekslede krav.

Du kan følge de udviklingen i forhandlingerne her på siden.

Hvis du har spørgsmål til overenskomstforhandlingerne, så er du velkommen til at kontakte FADLs forhandlingsleder, Klaus Pedersen, kpe@fadl.dk, 50457376.