Jobopslag – Kursuskoordinator i Aalborg lokalenhed

FADL Aarhus Kredsforening, Aalborg Lokalenhed søger en ny kursuskoordinator med tiltrædelse 15. juli 2016.

I efteråret 2014 gennemførte vi de første FADL kurser for medicinstuderende i Aalborg. Vi er stadig i en fase, der er præget af udvikling, og du skal som ny kursuskoordinator være klar på at videreføre og videreudvikle eksisterende kurser samt eventuelt udvikle nye kurser.

Som kursuskoordinator vil du være med i alle faser af kursusafviklingen. Det vil sige, at du står for kontakten til underviserne, herunder at finde passende datoer, udvikle kursusindholdet og gennemgang af evalueringerne. Du står for lokalebooking og oprettelse af kurserne i den elektroniske tilmelding på mit.fadl. Derudover skal du stå for at reklamere for kurserne på relevante medier og besvare henvendelser fra studerende på mail.

Du vil skulle indgå i et samarbejde med kredsforeningens repræsentantskab, sekretariatet i Aarhus og kursuskoordinatoren i Aarhus, der står for økonomistyringen.

Arbejdsbelastningen er afhængig af afholdelsestidspunkt for kurserne og hovedparten af arbejdsopgaverne er placeret om eftermiddag og aftenen. Arbejdstiden er på ca. 25-30 timer pr. semester.

Hvad forventer vi af dig?

  • Du har kendskab til hele studieordningen på medicin på Aalborg Universitet
  • Du har kendskab til, hvilke kompetencebehov de medicinstuderende har
  • Du kan arbejde selvstændigt, er ansvarsfuld og kan holde overblik
  • Du er god til at kommunikere med mange forskellige interessenter
  • Du har mod på at blive sat ind i relevante IT-programmer

Lyder det som noget for dig, så send en motiveret ansøgning (max 1 side) samt CV (maks 1 side) senest mandag den 4. juli 2016 til aalborgkursus@fadl.dk.

Samtalerne til stillingen vil finde sted i uge 29 i Aalborg. På mødet vil den afgående kursuskoordinator og en repræsentant fra Aarhus Kredsforening være til stede.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afgående kursuskoordinator på aalborgkursus@fadl.dk.