FADL Forsikring ved studieophold i udlandet

 

FADL Forsikring studieophold i udlandet -01_Jeppes-MBP_Aug-19-111822-2016_Conflict

Med FADL Forsikring har du en forsikring, som dækker dig der hjemme, men også når du skal på studieophold i udlandet. Inden du pakker din bagage og sætter dig på flyet, er det en god ide at vide lidt om, hvordan din forsikring dækker, når du er af sted. Derfor har vi samlet en lille oversigt, som vi håber kan være med til at gøre det hele lidt mere overskueligt.

Vigtigt: behold din folkeregisteradresse i Danmark

For at din forsikring skal være gældende, er det vigtigt, at du beholder din folkeregisteradresse i Danmark, da dette er et krav for at have FADL Forsikring. Dette kan du gøre ved udenlandsophold med varighed på op til 6 måneder.

Verdensrejseforsikring i 60 dage

Din verdensrejseforsikring dækker i de første 60 dage af din rejse. Det betyder, at i denne del af din rejse, dækkes bl.a. udgifter til ophold og behandling på hospital, hvis du skulle være uheldig og få en skade. Rejseforsikringen indeholder også en bagagedækning, hvis din bagage skulle bliveforsinket elle ødelagt under rejsen.

Indboforsikring i udlandet

Hvis noget af dit indbo skulle bortkomme eller blive ødelagt under din rejse, dækker din forsikring i op til 3 måneder af dit udenlandsophold, med op til 10% af forsikringssummen i din indboforsikring. Bemærk dog at mistede penge eller særlige private værdigenstande ikke er dækket ved bortkomst eller beskadigelse. Indboforsikringssummen er på 500.000 kr. Hvis du har en udvidet indboforsikring, er forsikringssummen på 800.000 kr. Derudover er du dækket af din ansvarsforsikring i de første 3 måneder af din rejse.

Hvis du skal være af sted i en længer periode, end hvad dele af forsikringen dækker over, anbefaler vi dig at tegne Europæiske Rejseforsikring for den resterende periode. Gennem FADLs hjemmeside får du 25% i rabat hos Europæiske Rejseforsikring.

Ulykkesforsikring på hele rejsen

FADLs ulykkesforsikring er en heltidsforsikring og dækker derfor ved hele dit udenlandsophold. Ulykkesforsikringen dækker ved varige skader på den forsikrede. Du skal dog huske, at Codan ikke dækker skader som er selvforskyldt eller som opstår, når du er fuld eller påvirket af andre beruselsesmidler.

Klinik i udlandet? Brug FADLs Klinikforsikring

Hvis du har behov for en ansvarsforsikring, som dækker mens du er inde på laboratoriet, har du som medlem af FADL mulighed for at tegne FADL Klinikforsikring. Den dækker dit ansvar, hvis du ved et uheld kommer til at skade andre personer i laboratoriet.

Hvis uheldet er ude

Hvis du er uheldig og får en skade, eller er ude for et uheld på din rejse, skal du huske at melde skaden til Codan snarest muligt. Du kan læse mere om skadesanmeldelse her.

Hvis du har spørgsmål til forsikringen, kan du ringe til Karoline Barkvoll Holstad på 40605092.

FADL ønsker dig en god rejse og et godt studieophold