Din FADL Forsikring dækker på Roskildefestivallen

 

Basic_Canopy_orange

Sæsonen for festivaler bliver skudt i gang og heldigvis er det kun få, der kommer til skade i festligt lag. Hvis uheldet rammer dig som FADL-medlem med indboforsikring via FADL så husk, at du er dækket mod tyveri, men husk at anmelde tyveriet til festivalens politi.

Med rejseforsikring via FADL kan du ved sygdom få dækket udgifterne til koncertbilletterne med op til 2.130 kr., hvis du ikke kan deltage under dele af eller hele festivalen. Hvis du bliver syg under festivalen, kan du desuden få dækket udgifterne til, at en ledsager eller ens nærmeste fx kommer fra Aalborg til Rigshospitalet. Hvis du også har udvidede verdensrejseforsikring, er du dækket ved afbestilling ved sygdom eller dødsfald i nær familie, og kan få billetten refunderet med op til 2.130 kr. Du behøver altså ikke rejse til udlandet for at blive omfattet af verdensrejseforsikringen.

 Som i alle andre tilfælde er du også dækket af din ulykkes- og ansvarsforsikring, hvis du skulle være uheldig at blive udsat for en kvæstet eller hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres ejendele. Husk at forsikringen ikke dækker, hvis du kommer til skade eller gør skade på andre i beruset tilstand.

God Festivalsommer!

 Er du i tvivl om din forsikringsdækning, så kontakt FADLs forsikringsservice. Skriv til Forsikring@fadl.dk)